Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE

Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Aşktan Kaçılmaz | NU POTI FUGI DE DRAGOSTE. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Yasemin ( Pelin Akil ) o tânăra procuror care locuiește la Istanbul cu familia ei. Este atât de ambițioasă încât încearcă să facă tot posibilul pentru a schimba lumea. Ea se întâlnește cu Ali (Cagdas Onur Ozturk), care este superintendent de poliție al filialei de narcotice din Istanbul.
Yasemin și Ali lucrează împreună pentru a-i prinde pe liderii de bande care se angajează în călătorii ilegale cu droguri. Se lucrează de multă vreme pentru a-i prinde pe vinovați și a ajunge la liderii acestei bande. Cu toate acestea, indiferent cât de mult s-ar strădui, nu pot avea succes.
Având o pauză din acest program strâns, Yasemin și Ali se logodesc în cele din urmă și decid să se căsătorească în curând. Cu toate acestea, a doua zi după logodna lor, Yasemin află aventura lui Ali cu o altă femeie. Ea nu poate ierta trădarea logodnicului sau și decide să se mute din Istanbul pentru o vreme. Ea solicită imediat un transfer de la locul ei de muncă în alt oraș temporar, astfel încât să fie departe de Ali.
Deoarece Yasemin vrea să fie transferată într-un alt oraș cât mai curând posibil, nu are de ales decât să meargă la Mardin (orașul din partea de sud-est a Turciei). Mardin este singurul oraș în care există un loc liber în acel moment, dar este unul nepopular mai ales pentru o tânără necăsătorită. În ciuda dezaprobării părinților ei, Yasemin decide să meargă la Mardin ca procuror, indiferent de situație.

Adauga in lista ta
Followed by 13 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *